


Fri, Mar 21
|Restoranas „grás“
Jūros įkvėpti skoniai: žuvies istorijos pagal grás
Bangų atneštos istorijos virsta skoniais… Kovo 21–23 d. restoranas grás kviečia patirti žuvies ir jūros gėrybių pasakojimus – netikėti deriniai, subtilus kūrybinis prisilietimas ir pajūrio gastronomija.
Laikas ir vieta
Mar 21, 2025, 5:00 PM – Mar 23, 2025, 9:00 PM
Restoranas „grás“, Kęstučio g. 32, Palanga 00135, Lithuania
Apie renginį
Jūra visada pasakojo istorijas…
⚓ Dar prieš tai, kai Palanga tapo gyvuojančiu kurortu, čia gyveno kuršiai – jūrinė gentis, kurios gyvenimas sukosi aplink Baltijos jūrą ir Rąžės upelį. Žvejyba šiose pakrantėse buvo neatsiejama kasdienybės dalis – tinklai nuguldavo į bangas, o laimikis tapdavo istorijomis, pasakojančiomis apie pajūrio gyvenimo ritmą.
🍽️ Restoranas grás, įkvėptas istorijų, atneštų bangų ir vėjo, bei šiuolaikinės gastronomijos tendencijų, kovo 21–23 d. kviečia į savaitgalį, dedikuotą jūros skoniams. Netikėti deriniai ir lengvas grás kūrybinis prisilietimas – kad kiekvienas kąsnis taptų išraiškingu pasakojimu.
Atraskite meistriškai atskleidžiamus jūros gėrybių ir žuvies skonius: 🔹Skrudinti mažieji kalmarai su mango-laimo mayo – 10 Eur
🔹Ešerio ceviche su braškėmis, kalendra bei traškiu bulvyčių „šienu“ – 15 Eur
🔹Šampaninis Fish & Chips su žaliaisiais žirneliais, steak bulvytėmis bei tartar padažu – 17 Eur
🔹Tunas špinatų ir kataifi tešlos plutelėje, patiekiamas su vaisių ir uogų salotomis bei medaus-garstyčių užpilu – 24 Eur
🔹Grill vilkešeris, įdarytas pomidoriukais, kaparėliais ir salieru, patiekiama su citrusiniu sviesto užpilu – 25 Eur
Skanias pajūrio istorijas kurkime kartu!🐚
Staliukų rezervacija: 📞 +370 665 90301 📩 asmenine žinute
Pasiūlymas galioja nuo kovo 21 d. 17:00 val. *Kviečiame rezervuoti staliuką iš anksto – porcijų kiekis ribotas.