top of page

Meniu
Jau penktąją vasarą iš eilės tęsiasi restorano „grás“ meilės maistui ir pajūriui istorija – šįkart su nauju vasaros meniu, kuriame persipina tai, kas jau pažįstama, ir tai, kas netikėta.
Šio sezono meniu kviečia dalintis – tiek patiekalais, tiek akimirkomis. Jame – vasaros lengvumas ir šviežumas: braškėmis papildytas jūros ešerio ceviche stebina netikėtu skonių deriniu, kataifi tešloje traškiai apsivyniojusios krevečių uodegėlės suteikia egzotiško skonio, o aviečių mousse džiugina subtiliu rūgštumu. Greta – klasika tapę restorano „grás“ favoritai: burrata salotos, ispaniška gazpacho, ėrienos chopsai bei traškūs fish & chips.
Kiekvienas kąsnis čia – tai dalelė pajūrio, įkvėpta vasaros ir sukurta tam, kad taptų prisiminimu.

bottom of page