top of page
Untitled design(3).png
Putojančio vyno ir 4 patiekalų degustacija: ,,Pavasaris ir burbuliukai“ su vyno ekspertu Edvinu Gurinu
Putojančio vyno ir 4 patiekalų degustacija: ,,Pavasaris ir burbuliukai“ su vyno ekspertu Edvinu Gurinu

03-15, pn

|

Restoranas „grás“

Putojančio vyno ir 4 patiekalų degustacija: ,,Pavasaris ir burbuliukai“ su vyno ekspertu Edvinu Gurinu

Kovo 15 dieną, 19 val. kartu su restorano „grás“ komanda ir vyno ekspertu Edvinu Gurinu, kviečiame pasinerti į skonių, šalių, istorijų bei gamybos technologijų kelionę.

Laikas ir vieta

2024-03-15 19:00

Restoranas „grás“, Kęstučio g. 32, Palanga 00135, Lithuania

Apie renginį

„Šampanas! Nugalėtojams jis tiesiog priklauso, o patyrus nesėkmę- privalomas.“ , – taip apie šampaną pusiau juokaudamas kalbėjo Napoleonas Bonapartas.

Šiandien, po daugiau nei 200 metų, vis dar ypatingiausių progų paminėjimą sunkiai įsivaizduojame su kitu vynu, tačiau ar žinote atsakymą kodėl? Tikime, jog į šį klausimą bus lengviau atsakyti paragavus geriausių Europos putojančio vyno pavyzdžių, degustacijoje ,,Pavasaris ir burbuliukai“.

Kovo 15 dieną, 19 val. kartu su restorano „grás“ komanda ir vyno ekspertu Edvinu Gurinu, kviečiame pasinerti į skonių, šalių, istorijų bei gamybos technologijų kelionę. Degustacijos metu „aplankysime“ net 4 šalis, susipažinsime su skirtingomis kultūromis, iššūkiais, vyno gamybos filosofijomis ir aptarsime naujausias putojančio vyno tendencijas bei madas.

Prie vyno priderinta 4 patiekalų vakarienė, nukels Jus į Italijos, Ispanijos bei Prancūzijos kraštus bei užburs išskirtiniais ir netikėtais skoniais. Ragausite tik putojančius gėrimus, todėl šventinė nuotaika- savaime suprantamas vakaro atributas!

Vakaro vynas ir deriniai:

-Itališkasis PROSECCO ROSE Bruschetta su marinuotomis alyvuogėmis bei prosciutto kumpiu

-Ispaniškas RESERVA CAVA Česnakinės krevetės, patiekiamos su grill padron pipirais bei bulvių-brie sūrio kroketais

-Prancūziškas ŠAMPANAS Sviestažuvės filė, patiekiama su balto vyno-svogūno kremu, salierų trapučiais bei žuvies sultiniu

-Austriškas natūralusis PET-NAT Keptas Camembert sūris su traškia plutele, patiekiamas su burokėlių kremu bei gaiviomis salomis

Degustacijos kaina – 60 Eur/asm.

Bilietai: https://rb.gy/efo9rp

Būtina išankstinė staliukų rezervacija tel. nr. +370 665 90 301 arba info@restoranasgras.lt

Bendrinti šį renginį

bottom of page